Özel Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerine Lefke Avrupa Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Serin tarafından 20 Mayıs 2021 Perşembe günü Microsoft Team üzerinden “Test Çözme Stratejileri ve Zaman Yönetimi” konusunda online seminer verildi.

Sunum yapan Prof. Dr. Oğuz Serin, seminere katılımın yoğun olmasından dolayı öğrencilerin ilgi ve alakaları ile ilgili okul yönetimine ve öğrencilere teşekkür etti.

Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileriyle saat 17.30’da buluşarak karşılıklı etkileşim içerisinde seminer paylaşımlarında bulunan Prof. Dr. Oğuz Serin, öncelikli olarak gençlerin beslenme şekilleri ve uyku düzeni üzerinde durarak örneklemlerle bilgi paylaşımı gerçekleştirdi. Beden ve ruh sağlığının tam olmasıyla beraber başarının motivasyonla elde edildiğini söyledi.

Sınav hazırlıklarında ise öncelikli olarak zaman yönetimi ve çalışma stratejilerinin kilit noktalarını açıklayarak karşılıklı paylaşımlarla öğrencilerle birebir etkili bir seminer yürütüldü.

Özellikle 12. sınıf öğrencilerine girecekleri üniversite sınavı için sınav taktiklerini vurgulayan Serin, bu prensipler doğrultusunda kendilerine başarılar diledi.

Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi tarafından Prof. Dr. Oğuz Serin’e kaliteli, verimli ve özel bir seminer sunduğu için teşekkür edildi.