Yapılan açıklama şu şekilde: Altınyıldız Koleji öğrencileri 2018 üniversite sınavlarında Nevşehir birinciliklerini kazanarak Türkiye genelinde ilk dereceleri kazanmışlardır.

2018 Üniversite sınavlarında Nevşehir birinciliklerini ve Türkiye derecelerini kazanan Altınyıldızlı şampiyonlar; ”Koç, ODTÜ, BİLKENT, Hacettepe, Boğaziçi, Ankara, İstanbul ve diğer illerdeki üniversitelerinin çeşitli bölümlerini tercih etmişlerdir.

Herkesin rüyalarını süsleyen okulları kazandıran Altınyıldız Liselerine teşekkür eden öğrenciler ve veliler, kaliteli eğitim almanın ayrıcalığı ile tercihlerini yaptıklarını ifade ettiler.

2018 Üniversite tercihlerinde Altınyıldızlılar, Okulumuzda görev yapan, alanında uzman, dört  Rehber Öğretmen ve branş öğretmenlerimizle en doğru Üniversite tercihlerini yapma gayreti içerisindedir.

Öğrencilerimiz, Hukuk, Tıp, Mühendislik, Mimarlık, Diş Hekimliği, Eczacılık, Eğitim Fakülteleri ve diğer fakülteleri tercih etmektedir.

 Başarılarından dolayı tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyoruz.

İnanıyoruz ki, Altınyıldızlı gençler, geleceğimiz için yepyeni, taptaze bir umut olacak. Muhteşem bir medeniyetin kadim geleneğini yükseltecek ve daha ileriye taşıyacak bu gençler için duyduğumuz büyük heyecanla “Yerleşeceğiniz üniversiteler hepinize hayırlı olsun. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.” diyoruz.