Altınyıldız’da öğrenciler ve öğretmenler, bilimsel projelerde, sporda, sanatta, kültürel etkinliklerde dünya dereceleri kazanırken,  üniversite sınavlarında her yıl ilimizin en iyi derecelerini kazanıyor.

Altınyıldız Eğitim Kurumları Fen ve Anadolu Liselerinde sınavlar, sosyal etkinlikler, yarışmalar ve ulusal müsabakalara katılımlar devam ediyor.

İşte devam eden etkinliklerden bazıları; deneme sınavları, etütler, kurslar.

Altınyıldız Liselerinde Türkiye geneli deneme sınavları, etütler, kurslar, birebir konu eksiği tamamlamaları Rehberlik Bürosunun planlamasıyla yapılıyor.

“Genç kızlar basketbolda destan yazdı”

Konya’da devam eden Liseli Genç Kızlar Basketbol Grup maçlarında Altınyıldız Koleji grubunda ilk 2 sırayı garantileyerek bölge derecesi için müsabakalara devam ediyor.

“Nevşehir Şampiyonu lise futbol takımımız Türkiye şampiyonası grup maçlarında”

Liseler arası Futbol Nevşehir 1.si Altınyıldız Koleji Futbol takımı, 20-24 Şubat 2020 tarihlerinde Nevşehir’de yapılacak Türkiye şampiyonası grup maçlarına katılacak. Futbol takımının hazırlıkları devam ediyor.

“Bilgi Yarışmaları nefes kesiyor”

Altınyıldız Fen ve Anadolu Liselerinde yoğun ders programları devam ederken sınıflar arası Bilgi Yarışmaları düzenleniyor.

“Liseler arası satranç il birinciliğine kız ve erkek takımları katılıyor”

20-21 Şubat 2020 tarihinde genç kız ve erkek satranç turnuvası yapılıyor. Altınyıldız Fen ve Anadolu Liseleri liseler arası satranç il birinciliğine kız ve erkek takımlarıyla katılıyor.

Nevşehir’in en başarılı ve en kaliteli lisesi olan Altınyıldız Fen ve Anadolu Liselerinin başarıları tüm Nevşehir’in başarısıdır.

Altınyıldız Eğitim Kurumları, bu başarıda emeği geçen herkesi kutlayarak başarılarının devamını diledi.