Yapılan açıklama şu şekilde: Özel Altınyıldız Anaokulu yaptığı birbirinden güzel çalışmalar ve etkinliklerle Nevşehir´in gururu olmaya devam ediyor. Öğrencilerini en donanımlı bir şekilde hayata hazırlayan Altınyıldız Anaokulu öğretmen ve öğrencileri Nevşehir İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

İtfaiyeci kıyafeti giyerek ziyarete başlayan öğrencilerimize İtfaiye müdürlüğü görevlilerince slayt gösterimi yapıldı, itfaiyecilerin çalışma şartları ve görevleri anlatıldı. Herhangi bir yangın veya acil durumlarda itfaiye teşkilatının 110 numaralı çağrı hattını aramaları söylendi. Karşılıklı soru cevap şeklinde sunuma devam edildi. Sunum bitiminde görevlilerce itfaiye müdürlüğü içerisindeki yangın ve afet durumlarında kullanılan ekipmanlar, itfaiye araçları ve trafik kazalarında kullanılan ilk yardım araçları tanıtıldı. Daha sonra öğrencilerimiz itfaiye araçlarına bindiler ve itfaiyeci olmanın heyecanını yaşadılar. Ziyaret bitiminde kendilerine yardımcı olan itfaiyeci amcalarına teşekkür eden öğrencilerimiz itfaiye müdürlüğünden ayrıldılar.

İtfaiye gezimizde öğrencilerimize yardımlarını esirgemeyen Nevşehir Belediyesi itfaiye müdürlüğü çalışanlarına teşekkür eder, işlerinde başarılar ve kolaylıklar dileriz.