Yazar Sibel Özdil’in söyleşi ve imza gününe katılan 1. sınıf öğrencileri ilk kez bir yazarla söyleşi yapmanın ve kitap imzalatmanın mutluluğu görülmeye değerdi.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 1.sınıf Zümre Öğretmenleri Levent Yağmuroğlu, Şerife İlhan, Sebahattin Ünsal, Tülin Pak ve Nermin Kayseri yaptıkları açıklamada; “2020-2021 öğretim yılında 1.sınıflarımız haftada 5 gün yüz yüze eğitim yaparak 1.ara tatil tarihi olan 16 Kasım 2020 tarihine kadar okuma-yazma süreçlerini tamamlamışlardı. Ara tatilden sonra yapılan online süreçte öğrencilerimizin okuma-yazma biliyor olması online derslerimizin daha keyifli ve işlevsel geçmesini sağladı. ‘Okumak sonsuzluğa kanat açmaktır’ sloganıyla başladığımız bu yolda emin adımlarla yürüyor olmak bizleri ve öğrencilerimizi çok güzel yerlere getirecektir. Düşünme, anlama ve sorun çözme becerisi gelişmiş, insanlığın ve demokrasinin temel değerlerini ve milli kültürü içselleştirmiş, iletişime ve paylaşıma açık, sanat becerisi gelişmiş, özgüveni ve sorumluluk bilinci yüksek, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkan sağladığımız okulumuzda 1.sınıf Zümre öğretmenleri olarak öğrencilerimizi donanımlı öğrenciler olarak yetiştirmekteyiz.          

Türkiye'nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu 1. sınıflarında bizler tarafından okutulan temel dersler (Türkçe, Matematik, Hayat Bilgisi) yanında yoğun İngilizce ve Beden Eğitimi, Görsel Sanatlar, Müzik, Drama, Astronomi, Satranç, Halk Oyunları, Stem, Kodlama ve Robotik, Akıl Oyunları dersleri okulumuzun branş öğretmenleri tarafından verilmekte ve öğrencilerimizin yetenekleri doğrultusunda yönlendirilmektedirler.” ifadelerine yer verdi.

“Aklın ve bilimin ışığında yüreği vatan, millet ve bayrak sevgisi ile çarpan nice nesiller yetişmesini temenni ediyoruz” diyen Altınyıldız İlköğretim Kurumu idarecileri öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi.