İftar öncesi yapılan toplantıda 1.sınıf öğretmenleri Hüseyin Akyürek, Fatma Yağmuroğlu, Ertan Kahveci, Keziban Akyürek, Mustafa Erdem sınıflarına yeni kayıtları yapılan öğrencilerle ve velilerle tanışıp, 1.sınıf için bilgi alışverişinde bulundular.

Altınyıldız ilköğretim Kurumu olarak 2019-2020 öğretim yılı için 1.sınıflarda 5 şube 120 öğrenci hedefiyle çıktığımız bu yolda Aklın ve bilimin ışığında alanında uzman, iyi bir eğitimci, iyi bir rol model, iyi bir insan anlayışını benimseyen öğretmenlerimizle bu hedefe ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Altınyıldız ilköğretim Kurumu Müdürü Mehmet Eravcı iftar sonrası yaptığı açıklamada; “Aramıza yeni katılan öğrencilerimize manevi hava teneffüs ettirmek, Ramazan ayı oruç, iftar, dayanışma kardeş, arkadaş olmanın ne demek olduğunu anlatmak istediğimiz bu günde öğrencilerimizin Ramazan Ayı’nı, iftarı ve orucu güzel hatıralarla hatırlamalarını sağlamaya çalıştık. Velilerimiz bu davetimizde bir arada iftar yaparken, öğrencilerimizde ilk defa bir araya gelmenin heyecanı ve kaynaşmanın mutluluğu içindeler. Yoğun bir ilgi gösterip katılan veli ve öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, Tüm İslam aleminin Ramazanının mübarek olmasını diliyoruz“ dedi.