Bu yıl 2 kitabı daha internet sitelerinde ve kitapçılardaki raflarda yerini alan Sibel Özdil, yeni çıkan kitaplarını Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Mehmet Eravcı’ya imzalayıp hediye etti.

Altınyıldız İlköğretim Kurumunda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Sibel Özdil daha önce yayımlanan kitaplarına 2 kitap daha ekleyerek satışta olan kitap sayısını beşe çıkardı.

Sibel Özdil’in yayınlanmış ve satışta olan kitapları şunlar:

1) GÖNLÜMDEN KALEMİME AŞIĞIM MEMLEKETİME

İlkokul, ortaokul ve lise yaş grubuna hitap eden belirli gün ve haftalar, vatan ve millet sevgisi temalı şiir ve yazılardan oluşmaktadır. Öğretmenlerin de kaynak olarak faydalanabileceği bir kitaptır.

2) ÇEKİRDEK AİLEM-EYVAH, NOYAN GELMİŞ!

Çocuklar için yazılmış bir hikaye kitabıdır. Meslek hayatında, ilkokul yaş grubunda gözlemlediği ve aile içinde problem haline gelen kardeş kıskançlığına değinmek isteyen yazar, bu kitabında ailenin önemi, aile sevgisi  ve kardeşlerin birbirleri için ne kadar değerli olduğunu esprili bir anlatımla dile getirmiştir.

3) BENİ ANILARLA YAŞAT ÖĞRETMENİM

Kolektif kitapta Türkiye’nin 81 ilinden 81 öğretmenin meslek hayatında unutamadığı anılar yer almaktadır. Hedef kitle Yetişkin okurlardır.

4) MASALIMTIRAK HİKAYELER

Kolektif kitapta kısa kısa hikayeler bulunmaktadır. İlkokul, ortaokul yaş grubu için uygundur.

5) ŞİMDİ BEN ANNE Mİ OLDUM?

Kitap 41 annenin ilk çocuklarına yazdığı mektuplardan oluşmaktadır. Hedef kitle: Yetişkin okurlardır. Yazarın altıncı kitabı ise Mart ayında yayımlanacak.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu, Sınıf Öğretmeni Sibel Özdil’e başarılarının devamını diledi.