Özel Altınyıldız Koleji, İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla "Görmeyen Gözler Programı”na katıldı.

Yapılan açıklama şu şekilde: “İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla Özel Altınyıldız Koleji olarak "Görmeyen Gözler Programı”na katıldık. Milli benliğimizin en güzel şiirlerinden olan İstiklal Marşımıza olan saygımızı tüm yaş gruplarından öğrencilerimizle Nevşehir halkına ilettik. Programın yapımcısı ve sunucusu olan Ömer kavak Bey ile iki saat süren programda Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Gökçen Karataş ve öğrencilerimiz M.Akif Ersoy'u en kalbi duygularla andılar.

Özel Altınyıldız Anaokulundan Erva İkinci ve Yağmur Ada Akifoğlu, Özel Altınyıldız İlkokulundan Saltuk Şahan ve Özel Altınyıldız Koleji Fen Lisesinden Sera Tok, Eceay Çakır, Göktürk Gök, Mehmet Aydın, Orkun Ege Ceylan, Doğan Kavdır, Kuzey Dalkılıç, Ahmet Salih Şişman, programda Mehmet Akif Ersoy'u ve İstiklal Marşımızı layıkıyla dinleyicilere aktardılar, anlattılar.

Programda Nevşehir genelinde yapılan "İstiklal Marşı" okuma yarışmasında dereceye giren öğrencimiz Melih Kızılkaya'da enfes yorumuyla İstiklal Marşımızı okudu.

İki saat süren program boyunca dinleyicileri Mehmet Akif Ersoy'u ve İstiklal Marşını anlatan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.”