Altınyıldız İlköğretim Kurumu, Eğitim yenilikçilik ilkesinden ve öğrencilerin muhakeme etme, araştırma ve sorgulama becerileri ile matematik zekâlarını ön plana çıkarmak ve öğrencilerin bilimsel bir etkinliğe katılmalarını sağlayarak yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olup aklın ve bilimin aydınlık dünyasında yol gösterici bir ışık olabilmek amacıyla Uluslararası düzeyde düzenlenen, 130 binden fazla öğrencinin, 25 binden fazla okulun katıldığı KANGURU matematik uluslararası olimpiyatlarına katıldı. Olimpiyat sonucunda 1. ve 2. sınıfların final sınavı olmadığı için üstün başarı kazanan öğrenciler; Ahmet Taha Ekici, Egemen Özer, Deniz Kaçin, Erdoğan Kerem Kaya, Kerem Bayram, Mete Alak ve Çınar Şankaynağı oldu.

Finale kalan öğrenciler ise, Ahmet Yücefaydalı, Duru Karakaya, Ege Küfeciler, Kıvanç Özgün, Çınar Doruk Karaca, Ömer Utku Gümüşay, Kerem Durna, Fuat Altıok, Berkay Nuray, Esila Naz Üğüten ve Emin Elmacı oldu.

Öğrencileri tebrik eden Altınyıldız İlköğretim Kurumu, emeği geçen öğretmenlere ve velilere teşekkür edip başarılarının devamını diledi.