Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi?ni kazanarak il dışından kayıt yaptırmak için gelen öğrenciler için Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı kampüs girişine stant kurdu.

Kurulan stantlarda Nevşehir?e yeni gelen öğrencilere ülkü evleri ve ülkü ocakları tanıtıldı. Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici,

?Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi?ne kayıt yaptırmak için il dışından çok sayıda öğrenci geliyor. Ülkü Ocakları olarak üniversite girişine stant açtık. İlimize gelen öğrencilere yardımcı oluyoruz.

Gelen öğrencilere üniversiteye ulaşım, kayıt işlemleri, barınma ve şehrimizin tanıtımı konularında yardımcı bilgi veriyoruz.

Bu konuda ocak görevlilerimiz gönüllü olarak hizmet veriyorlar. Bu dönem üniversite öğrencilerimize yönelik olarak kültürel ve sosyal anlamda önemli aktiviteler gerçekleştireceğiz? dedi.

Leblebici, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi?ni kazanan bütün öğrencilere ülkü ocaklarının açık olduğunu belirterek, öğrencilere yeni hayatlarında başarılar diledi. HABER: Alpaslan Körükcü