Altınyıldız’dan yapılan açıklamada, “Turnuvada okulumuz Altınyıldız İlköğretim Kurumu satranç sporcuları bireysel olarak üç Nevşehir 1.liği, bir Nevşehir 2.liği ve bir Nevşehir 3.lüğü, takım olarak bir Nevşehir 1.liği, bir Nevşehir 3.lüğü kazanarak büyük başarı elde etmişlerdir.” denildi.

Yıldız Erkeklerde; Emin Elmacı Nevşehir 1.si, Minik Erkeklerde; Çınar İçöz Nevşehir 1.si, Küçük Kızlarda; İpek Barış Nevşehir 1.si, Küçük Kızlarda; Gülşen Baş Nevşehir 2.si, Küçük Erkeklerde; Berkay Nuray Nevşehir 3.sü, Yıldız Erkekler kategorisinde; Emin Elmacı, Çağan İçöz ve Melih Biçkes’ten oluşan takım Nevşehir 1.si, Küçük Erkekler kategorisinde;  Berkay Nuray, Ahmet Eymen Özkan ve Yiğit Parlak’tan oluşan takım Nevşehir 3.sü oldu.

Açıklamada, “Dereceye giren sporcularımız, yapılacak olan bölge satranç turnuvalarında okulumuzu ve Nevşehir’i temsil edeceklerdir. Turnuvaya katılan tüm sporcularımıza teşekkür ediyor, bölge turnuvasına katılacak olan sporcularımıza şimdiden başarılar diliyoruz.” denildi.