Üçüncü sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu program sabah saat 09.05´te şehitlerimizin ve ulu önder Mutafa Kemal Atatürk´ün manevi huzurunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunması ile başladı.

Öğrencilerin hazırladığı Atatürk´e veda gösterisi ve 10 Kasım Oratoryosu ile devam eden programda Efe ve Vals dansı gösterileri de yer buldu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Altınyıldız İlköğretim Kurumu 3.Sınıflar Zümre Başkanı Sema Emirağaoğlu “Bugün yüreklerimizde sessiz hıçkırıklarla Atatürk´ün huzurundayız. Bütün Türk Ulusu O´nun Ruhunu sevgiyle anmakta, vatan üstündeki yiğit sesi her taraftan işitilmektedir” dedi.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu tarafından yapılan açıklamada “Mustafa Kemal Atatürk´ü anlayan devletini her türlü çıkarın üzerinde tutan ve devleti için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, bayrağının kıymetini bilen gençler yetiştirmiş olmayı her türlü başarının üzerinde tutuyoruz.

Bu gençlerin yetişmesinde emeğini esirgemeyen geleceği şekillendiren tüm öğretmenlerimize ve bu duygu yüklü programın hazırlanmasında emeği geçen sınıf öğretmenleri Sema Emirağaoğlu, Yusuf Kaya, Ayşe Zağlanmış, Yeşim Işıktaş, İngilizce Öğretmeni Fatma Yedier, Müzik Öğretmeni Sezgi Ceylan, Halk Oyunları Öğretmeni Kübra Ekici, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Canan Yüncü´ye teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi. Haber: Mehmet Karaca

 

/images/haberler/resimler/2015-11/10/1314539113430.jpg