Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İlimizde açılacak olan Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü’nün Tanıtım Kokteyline katıldı.

2020-2021 eğitim-öğretim yılında hizmete açılacak olan Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü, Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ tarafından tanıtıldı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen kokteyl programına katılan Bahçeşehir Koleji yöneticileri ve davetlilerle bir süre sohbet eden Vali İlhami Aktaş, 2020-2021 eğitim-öğretim yılında eğitime başlayacak olan Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü’nün ilimize hayırlı olması temennisinde bulunarak katılımcılara teşekkür etti.

Yapılan ikramların ardından Kokteyl programı sona erdi.

Vali İlhami Aktaş’ın katıldığı kokteyl programına; CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hüsamettin Erol, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Siyasi Parti Temsilcileri, İlçe ve belde belediye başkanları, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın, kurum müdürleri, STK İl Temsilcileri, NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, Bahçeşehir Koleji Genel Müdür Yardımcıları Hale Güne ile Dr. Özge Aslan, Nevşehir Bahçeşehir Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Halis Uluer, İş İnsanları, eğitimci ve davetliler katıldı.