Mükemmel okul yerleşkesi, sunduğu eğitim imkânları, güvenlik ve sağlık tedbirlerin tamamının alındığı Altınyıldız Kreş ve Anaokulu'na çocuklar ve veliler büyük ilgi gösteriyor.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Nevşehir Özel Altınyıldız Koleji eğitimin temellerine 2-3-4-5-6 yaş gurubu çocuklarımız ile başlamaktadır. Amacımız çocuklarımıza kaliteli eğitim-öğretimle kendine güveni olan, başkaları ile olumlu iletişim kurabilen, problem durumlarında farklı çözüm yolları üreten, kendi öğrenme sorumluluğunu üstlenmiş, empati, işbirliği, paylaşma, saygı, barış gibi değerlere sahip mutlu bireyler yetiştirmektir.

Kreş ve Anaokulunda alanında uzman okulöncesi ve İngilizce öğretmenleri eşliğinde Anadilimiz ve İngilizce öğretimi gerçekleştirilmektedir.

Kreş ve Anaokulunda dersler dijital tahtalar ile yapılır. Öğrencilerimiz yetenek ve ilgileri doğrultusunda aylara göre gruplara ayrılmaktadır. 

Kreş ve Anaokulu binamız ve bahçesi müstakil olup,  sadece Kreş ve Anaokulu öğrencilerimize aittir. Öğrencilerimiz branş derslerini uzman branş öğretmenleri eşliğinde mükemmel okul öncesi kurumlarımızın tüm fiziksel imkanlarından faydalanarak yapmaktadırlar.

Kreş ve Anaokulumuzda, en önemli hedefimiz yarınlarda gurur duyabileceğimiz çocuklar yetiştirmektir. 2-3-4-5-6 yaş dönemi içinde çocuğun zekâsı, duyguları, kişiliği ve sosyal ilişkileri bir bütünlük içinde gelişir. Bu gelişim ancak doğru bir eğitimle tamamlanmış olur.

12 ay boyunca açık olan Altınyıldız Kreş ve Anaokulu’na büyük ilgi gösteren öğrenci velilerimize teşekkür ederiz.”