Nevşehir Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şubesi iş birliği çerçevesinde Türkiye’de fark yaratan eğitimciler arasında gösterilen Ulusal anlamda pek çok seminer ve konferans gerçekleştiren, "Goncalar Solmasın" adlı çalışmasıyla 23 bin öğrenciye ulaşan Eğitimci Yazar Öğretmen Hacı Ormanoğlu tarafından Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonunda merkez ortaokullarında öğrenim gören 8. sınıf öğrencilerine ve İlimiz merkez liselerinde öğrenim gören 12.sınıf öğrencilerine yönelik “Başarıya Götüren Yol” adlı konferans verildi.

Programa Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Saltık, Şube Müdürleri, öğretmenler katıldı.

Konferansın açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, "Medeniyetler Diyarı İlimizde anlamlı bir toplantıya ev sahipliği yapmaktayız. Bize emanet edilen yarınlarımız, geleceğimiz ve geleceğimizin teminatı olan Siz, gençlerimizi hayata hazırlamak ve bir ufuk kazandırmak üzere bu motivasyon seminerini düzenledik. Temel amacımız gençlerimizi sadece sınava hazırlanan değil hayata hazırlanan mutlu bireyler yetiştirmektir. Gençlerimizi dünyaya yön veren liderler olarak yetiştirerek ufku ve hedefi olan bireyler olmalarını sağlamak 2023 Türkiye Vizyonuna katkı sağlayacaktır. Bu ve yapılmasını planladığımız buna benzer etkinliklerin ilimize ve öğrencilerimize hayırlar getirmesini temenni eder, katılımlarınızdan ötürü hepinize teşekkür ederim" dedi.

Eğitimci-Yazar Hacı Ormanoğlu konferansında “Başarının Sırrı hakkında öğrencilere püf noktaları verdi. Başarılı olmanın kolay olmadığını, çok çalışmak, alın teri ve emek gerektirdiğini belirtti.