Göreme Belediyesi olarak okulların çevre düzenlemeleri ve eğitime imkanları dahilinde destek olduklarını ifade eden Başkan Eren, 2019-2020 eğitim öğretim yılında da okulların eksikliklerinin giderilmesinde ve ihtiyaçlarının karşılanmasında imkanların seferber edileceğini söyledi.

Ülkemizin aydınlık geleceğinin güvencesi olan sevgili öğrenciler hepimizin en değerli varlıklarıdır diyen Başkan Eren; “Bilgi üreten ve değerlendiren, bilimsel, teknolojik ve kültürel gelişmelere açık kişiler olarak yetiştirilmesi büyük bir önem taşımaktadır. Milli ve manevi değerlerimize bağlı, aynı zamanda çağdaş becerilere sahip, evrensel değerlere saygılı, dünya gerçeklerini yorumlayabilecek bilgi, birikimle yoğrulmuş nesiller yetiştirmek ülkemizin geleceği için büyük önem arz etmektedir.  Çağdaş ve gelişmiş ülkeler arasında yerimizi almak için yüksek kaliteli eğitim öğretim hizmetleri vermek ve bunun gayreti içerisinde olmalıyız.

Fiziki altyapıda sağlanan gelişmenin araç gereç, teçhizat ve donanım noktasında da büyük ilerlemelerin sağlandığı ülkemizde, çocuklarımız artık daha iyi şartlarda eğitim almaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle 2019-2020 eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, beldemize, ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.