Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı iken Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığına tayin olan Altuğ Kürşat Şahin ve Nevşehir hâkimi iken Çanakkale hâkimliğine tayin olan eşi Nagihan Şahin Altınyıldız İlköğretim Kurumu’na veda ziyaretinde bulundu.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Mehmet Eravcı tarafından misafir edilen Altuğ Kürşat Şahin ve eşi Nagihan Şahin ziyaretinde 4 yıl çocuklarının eğitimini Altınyıldız da aldığını, çocuklarının çok güzel bir temel eğitim aldığını okulun misyonunun ve vizyonunun çocuklarına kattığı değerler için teşekkürlerini iletti. Altuğ Kürşat Şahin ve eşi Nagihan Şahin çocuğunun eğitiminde emeği geçen tüm öğretmenlere ve idarecilere teşekkürlerini iletti.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Mehmet Eravcı ziyarette Altuğ Kürşat Şahin ve eşi Nagihan Şahin’e çok başarıları çocuklarının olduğunu belirterek, öğrencilere bundan sonraki öğrenim hayatında başarılar diledi. Altuğ Kürşat Şahin ve eşi Nagihan Şahin’e Ayrıca görevde bulunduğu yıllar içinde Nevşehir’de yaptığı çalışmaların çok değerli olduğunu belirterek teşekkürlerini iletti.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Mehmet Eravcı, “Altuğ Kürşat Şahin ve eşi Nagihan Şahin’e ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyor, yeni görev yerleri Çanakkale’de ve bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyorum. Kendilerine huzurlu, güzel yaşamlar diliyorum.” dedi.