Öğrencilerin ders bittiğinde evlerine gitmek istemeyerek saatlerce kaldıkları Altınyıldız Kreş ve Anaokulu bahçesinde birbirinden güzel oyun parkurları büyük beğeni topluyor. 

Altınyıldız Kreş ve Anaokulunun 2 bin metrekare bahçesinde doğayla baş başa bir ortamda öğrenciler çocukluklarını yaşarken, mutluluklarına mutluluk katılıyor.

Altınyıldız Kreş ve Anaokulu öğrencileri sadece ders ya da dinlenme saatlerinde değil, derslerin sona ermesi ile de okul imkanlarından yararlanıyor.

Kreş ve Anaokulu bahçesinde bulunan trombolinde dakikalarca zıplayan çocuklar, hayvanat bahçesinde hayvanları seviyor. İsteyen öğrenciler trafik pistinde akülü araçları kullanıyor. Çocuk oyun bahçesinde, halı sahada gönüllerince eğleniyor.

Çocukları oyun stantlarında güvenli bir ortamda oynayan veliler, banklarda ve dinlenme alanlarında çocuklarını bekliyor.

Trombolinde uzun süreler zıplayan çocuklar Altınyıldız’dan evlerine gitmek istemiyor. Veliler ve öğrenciler arasında bu konuda tatlı çekişmeler oluyor.

Altınyıldız Kreş ve Anaokulunda hemen hemen her gün bu güzellikler yaşanıyor. Kreş ve Anaokulunun güçlü öğretmen kadrosu, uygulamalarıyla herkesi hayran bırakıyor.

Altınyıldız Kreş ve Anaokulunda çağdaş eğitimin ve öğrencilerin ihtiyaç duydukları her şey sunulurken, sağlıklı ve başarılı bir gelecek için hiçbir fedakârlıktan kaçınılmıyor.