Ahiler Kalkınma Ajansı Konferans Salonu´nda düzenlenen seminere Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Şube Müdürleri Ramazan Bıyıklıoğlu, Hasan Arıoğlu, Yaşar Aydoğan, Selahaddin Akalın, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

Anadolu Vakfı tarafından düzenlenen seminer sonrasında hepimizde var olan enerjinin, gücün ve işbirliğinin ortaya çıkmasına vesile olacağına inandığını belirten Demir, bu tür seminerlerin öğretmenlerin ve idarecilerin mesleki yeterliliğini geliştireceğini, kişisel gelişimin sürekliliğine inanan, milli ve manevi değerlerin yanında evrensel değerleri de dikkate alan kimliklerine katkı sağlayacağını belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürü katkılarından dolayı Anadolu Vakfı yöneticilerine teşekkür etti ve Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı ile eğitimlerinin çeşitlenerek devam edeceğini söyledi. Seminer eğitmeni seminere katılan okul müdürlerine “Sosyal Girişimcilik nedir? Sosyal Girişimci kimdir? Sosyal girişimcinin sahip olması gereken özellikler nelerdir? Sosyal girişimcinin yaşam basamakları nelerdir?” konularında bilgiler verdi.