Okul müdürlerinden açılan kurslar ve Kovid-19 salgınına yönelik alınan tedbirlerle ilgili bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, sınıfları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerle sınav hakkında görüşerek onlarla bir süre sohbet eden Demir; "Sevgili gençler bu sıcak yaz günlerinde daha iyi bir eğitim için okulunuzda açılan destekleme ve yetiştirme kurslarına katılıyorsunuz, bunun için öncelikle hepinizi kutluyorum. Hayattaki hiçbir başarı tesadüf değildir, her başarının altında mutlaka bir emek yatar. Göstermiş olduğunuz gayret, planlı ve disiplinli bir çalışma ile size başarı olarak dönecektir. Kendinize bir hedef belirleyin ve bu hedef yolunda çalışarak sağlam adımlar atın. Destekleme ve yetiştirme kursları sizler için çok büyük bir fırsat, bu kursları iyi değerlendirmeniz sizlerin yararına olacaktır. YKS'ye girecek olan öğrencilerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyor ve başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum.

Öğrencilerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Bu nedenle tüm imkanlarımızı seferber ederek sizleri bir üst öğretime hazırlamak için kurslarımızı titizlikle planlıyoruz. Kurslarda görev alarak özverili çalışmalarını sürdüren idareci ve öğretmenlerimize de çok teşekkür ediyorum. Desteklerini her daim yanımızda hissettiğimiz değerli velilerimize de öğrencilerimizin eğitim öğretim süreçlerine katkılarından dolayı şükranlarımı sunuyorum." dedi.