Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Müdür Yardımcısı Murat Saltık ile birlikte Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde üniversite sınavlarına hazırlık amacıyla açılan destekleme ve yetiştirme kursunu ziyaret etti.

Sınıfları gezerek öğrencilerle sınav hakkında görüşüp sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, "Sevgili gençler; Sizler için bütün şartlarımızı zorlayarak okulumuzun bir kısmını diğer bölüme taşıyarak sizlere daha iyi bir eğitim imkanı sunduk. Daha iyi bir eğitim için Halk eğitim Merkezince ücretsiz olarak açılan, destekleme ve yetiştirme kursuna katılıyorsunuz. Bu süreçte bütün gayret sizde. Derslerde başarılı olmak için dersi çok iyi dinlemeniz, planlı ve sistemli çalışmanız gerekiyor” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, mezun öğrencilere yönelik açılan bu DYK kursunun çok büyük bir fırsat olduğunu ve öğrencilerin bu kursu çok iyi değerlendirmeleri gerektiğini, gençlerin bu ülkenin geleceği olduğunu ve bu nedenle tüm imkanları seferber ederek gençleri bir üst öğretime hazırlamak için DYK kurslarının önemli olduğunu, öğrencilerin çok çalışmanın yanında aynı zamanda bol bol kitap okumaları gerektiğini vurguladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Demir, daha sonra öğrencilerin sorularına cevap verdi. Öğrencilere derslerinde başarılar dileyerek, kurs yönetici ve öğretmenlerine teşekkür etti.