Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Müdür Yardımcısı Murat Saltık ile birlikte Nevşehir Merkez ilçede görev yapan Okul Müdürleri ve Beden Eğitimi Öğretmenleri ile toplantı yaptı.

Kapadokya Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuşan Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, öğrencilerin akademik başarılarının yanında sportif alanlarda da başarılı olmalarının sağlanması gerektiğini belirterek öğrencilerin kültürel, sanatsal alanlarda da kendilerini en iyi şekilde ifade ettikleri yetenekleri doğrultusunda yönlendirilmeleri ve desteklenmeleri gerektiğini söyledi.

Geleceğin teminatı olan çocukların ve gençlerin spor yapmalarını teşvik ederek kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarını sağlamak ve gençleri geleceğe güvenle hazırlamak bizlerin en önemli görevlerinden biridir diyen Demir, öğrencileri fikir olarak eğitirken beden olarak da eğitmek gerektiğini bu görevin de en başta beden eğitimi öğretmenleri ve okul müdürlerine düştüğünü belirtti.

2018-2019 eğitim öğretim yılında yapılacak etkinliklerin planlandığı toplantı sonunda Milli Eğitim Müdürü Demir, Okul Müdürlerine ve Beden eğitimi öğretmenlerine çalışmalarında başarılar diledi.