2018-2019 eğitim öğretim yılına iddialı bir şekilde başlayacak olan Nevşehir Doğa Koleji, eğitim kadrosunu velilere ve kamuoyuna tanıttı.

Eğitim kadrosu tanıtımı için kolej kampüsünde yapılan toplantıya çok sayıda öğrenci ve veli katıldı.

Burada konuşan Nevşehir Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Halis Uluer, “Doğa konseptli eğitim modeli ile anaokulundan lise eğitimine kadar öğrencimize, hayatında gerekli olacak donanımı sağlayan bir eğitim sunuyoruz. 2018-2019 eğitim öğretim yılında kapılarını açacak olan Nevşehir Doğa Koleji, eğitim kalitesi ve kendine özgü eğitim modeliyle Nevşehir’de fark yaratacak” dedi.

Doğa Koleji kampüs müdürü Sebahattin Yılmaz da “Ezberci eğitimin dışına çıkarak öğrencilere yaşayarak öğretme vizyonu ile ilerleyen Doğa Koleji, Nevşehir’de teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak mutlu ve eğlenceli bir ortamda öğrenme imkanı sunuyor.” dedi.

Öğrencileri her alanda yetiştireceklerini kaydeden Yılmaz, “Doğa Koleji olarak sadece eğitimde değil, her alanda öğrencilerimizi başarılı bireyler olarak yetiştireceğiz. Öğrencilerimizi sadece bilgiyle değil,  toplumun değerleriyle de donatılmış bireyler olarak yetiştireceğiz.” diye konuştu.

Daha sonra Doğa Koleji’nde görev yapacak öğretmenler velilere tanıtıldı.

Doğa Koleji’nde anaokulu, ilkokul, ortaokul Anadolu lisesi ve fen lisesi olmak üzere 5 okul bulunuyor.

Türkiye’nin en kapsamlı ve en lüks Doğa Koleji’nden birisi olan Nevşehir Doğa Koleji, Nevşehir’in ismini eğitim alanındaki başarısı ve kalitesiyle Türkiye’ye duyurma noktasında oldukça iddialı.

Haber: Alpaslan Körükcü