Altınyıldız Koleji’nden konuya ilişkin yapılan açıklama şu şekilde; “Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Liseleri 2021 üniversite yerleştirme sınavı sonuçlarına göre çeşitli dallarda Nevşehir birincilikleri ve Türkiye derecelerini kazanarak, yine yüzlerce öğrencisini Türkiye'nin seçkin üniversitelerine gönderiyor.

Mezun verdiği 2002 yılından itibaren 19 yıldır Nevşehir ve Türkiye dereceleri kazanan öğrencileriyle her alanda başarıdan başarıya koşan Altınyıldızlılar, göz kamaştırıyor.

Her sınav döneminde başarılarıyla gündeme gelen, istikrarlı yönetimi, başarılı ve seçkin öğretmen kadrosuyla, birbirinden başarılı öğrencileriyle başarılarına yeni başarılar ekleyen Altınyıldız Eğitim Kurumlarında ‘başarı bir gelenek’ olarak devam ediyor.

Altınyıldız Eğitim Kurumları Fen ve Anadolu Liseleriyle Nevşehir'in lise alanında en büyük ve en başarılı kurumları bünyesinde bulundurmaktadır.

Akademik başarının yanı sıra bilimsel, kültürel ve spor alanlarında Dünya, Avrupa, Türkiye ve Nevşehir dereceleri kazanan Altınyıldız Liseleri, Nevşehir halkının en çok takdir ve tercih ettiği özel liseleri bünyesinde bulundurmaktadır.

Bu başarılı sonuçları kazanan öğretmen kadrosu kalitesi ve tecrübesiyle Türkiye’nin en seçkin öğretmen kadroları arasında yer almaktadır. Kazandırdığı Tıp, mühendislik, hukuk ve diğer fakülteler, Nevşehir ve Türkiye dereceleri geleceğimize güvenle bakmamıza neden oluyor.

Doğru lise tercihi başarıyı ve mutluluğu artırmaktadır.  Bir yaşamın şekilleneceği Lise öğreniminde Nevşehir’de üniversite boyutlarında bir lise ‘Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesi’ yanınızda. Kaliteli ve çağdaş eğitim sizin de hakkınız.”