Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftci ve yönetim kurulu üyeleri YKS'de Türkiye 1.si olan, Nevşehir'in yüzünü güldüren, Kardelen Koleji öğrencisi Hüseyin Kağan Özdemir 'i, ailesini ve öğretmenlerini tebrik edip, kendisine altın hediye etti. 

Şube Başkanı Mustafa Çiftci ve yönetim kurulu üyeleri YKS sınavı AYT oturumunda tüm soruları doğru cevaplayan Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi öğrencisi Şamil Demir'i, ailesini ve öğretmenlerini tebrik ederken, altın çocuğa altın hediye etti.

Hiç bir başarının tesadüfi olmadığının altını çizen Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftci, "YKS'de Türkiye birinciliğini kazanarak yüzümüzü güldüren Hüseyin Kağan Özdemir'i, YKS AYT oturumunda tüm soruları doğru cevaplandırarak yine güzel ve bi o kadar önemli bir başarıya imza atan Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi öğrencimiz Şemil Demir'i yürekten kutluyoruz. Hiç bir başarı tesadüfi değildir. Bu öğrencilerimizin başarısında emekleri bulunan başta ailelerine, eğitim camiamızın her biri birbirinden değerli eğitim kadromuza teşekkür ediyorum. Kendilerine eğitim hayatlarında başarılar dilerken, Nevşehir'imizin bu tür başarıları önümüzdeki senelerde de tekrarlaması en büyük arzumuzdur" dedi.