Özel Altınyıldız Anaokulunda 24 – 66 ay aralığındaki öğrenciler öğrenimlerine devam ediyor. Anaokulun da 08:15 – 17:00 saatleri arasında tam gün eğitim verilirken dersler alanında uzman, donanımlı öğretmenlerce okutuluyor.

Ayrıca Anaokulunda Müzik, Bilişim Teknolojileri, Astronomi, Drama, Halk Oyunları, Satranç, Bale, Beden Eğitimi, Jimnastik ve Yüzme dersleri alanında uzman branş öğretmenleri tarafından yürütülüyor. Anaokulu öğrencileri için Cumartesi günleri yarım gün etkinlik kursları düzenlenirken etkinlik kurslarında öğrencilere kahvaltı veriliyor.

Altınyıldız Anaokulu, 2-6 yaş arası çocuklara sıcak ve samimi aile ortamında başarılı ve özgüven duyguları gelişmiş bireyler olarak yetiştirmek amacıyla kapılarını açtı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öngörülen mevzuata uygun olarak değişik yaş gruplarına dahil çocukların kişisel yetenekleri, gelişimleri göz önüne alınarak; özel hazırlanmış oyun, eğlence ve eğitim programları bulunuyor.

Özel Altınyıldız Anaokulunda öğrenciler bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak öğreniyorlar. Çocuklar özdisiplinli, benlik sahibi saygılı, gelişmiş bir toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan; paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklere karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alıyorlar.

Özel Altınyıldız Anaokulu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile alanında öncü bir kurum olmaya devam edecek. Haber: Mehmet Karaca