Valilik makamında gerçekleşen ‘Eğitimde İşbirliği ‘protokolü imza törenine Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ve Göreme Turizmi Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Durmaz katıldı.

Protokol ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından 2018 yılı KOP Sosyal Gelişim Atölyeleri projeleri kapsamında hazırlanan “Annemle öğreniyorum KOP” projesi kapsamında dezavantajlı öğrencilere yönelik sosyal gelişim atölyesi açılması planlanıyor.

Nevşehir’de eğitimin kalitesinin artırılmasına katkı sağlanması planlanan protokolün önemine değinen Vali İlhami Aktaş, protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Göreme Turizmi Geliştirme Kooperatifi arasında ‘Eğitimde İşbirliği’ protokolü imzalandı.

DERSİAD ile iş birliği

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği (DERSİAD) Nevşehir Şubesi arasında da “Eğitimde İşbirliği” protokolü imzalandı.

Valilik makamında gerçekleşen imza törenine Vali İlhami Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, DERSİAD Başkanı Mehmet Yücel ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Protokolle Milli Eğitim Bakanlığı 2023 eğitim vizyonu kapsamında meslek lisesi, öğretmen, öğrenci ve velilerine yönelik düzenlenmesi planlanan sosyal, kültürel ve akademik etkinliklerle Nevşehir’de eğitimin paydaşlarından olan valilik, milli eğitim ve sivil toplum kuruluşları arasında plan ve koordinasyonun sağlanarak, Nevşehir’de mesleki eğitimin kalitesinin artırılması amaçlanıyor.