Yapılan açıklama şu şekilde: “Altınyıldız İlköğretim Kurumu 1998 yılında kurulduğu günden bu yana kurumumuzda çalışmış ve emekli olmuş öğretmenlerimiz bugün okulumuzu ziyarete geldiler.

21 yıldır Eğitimde Kalite Altınyıldız’dır sloganıyla Nevşehir’in en güzide öğretmenleriyle birlikte çalışan Altınyıldız İlköğretim Kurumu, yıllarca Kurumumuza emek vermiş olan öğretmenlerimiz Mustafa Tarlacı, Mustafa Yıldız, Mustafa Aydalga, Keriman Şarlak, Mahire Öztürk, Mualla Türktüzün, Ayfer Ün, Fitnat Akifoğlu, Ayten İnan, Nurhan Akdemir, Yurdanur Balçık ve hemşiremiz Sıddıka Güney okulumuzu ziyaret ettiler. Mesai arkadaşları ile anılarını canlandıran emektar öğretmenlerimiz ve hemşiremiz bir arada olmanın verdiği mutluluğun çok güzel olduğunu belirttiler.

Kurum Müdürümüz Mehmet Eravcı öğretmenlerimizin bu nazik ziyaretlerinden ve 21 yıldır Türkiye’ye örnek insanlar yetiştiren kurumumuza çalıştıkları dönemde gösterdikleri özveri ve vermiş oldukları emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.’ dedi

Altınyıldız ailesi olarak emekli öğretmenlerimize ve hemşiremize bu güzel ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor kendilerine sağlık ve mutluluk diliyoruz.”