Altınyıldız Eğitim Kurumlarında açıldığı günden bugüne kadar 18 yıl öğretmenlik yapan Neriman İpekçi açıklamasında “Mesleğimin en güzel, en mutlu ve en başarılı dönemini geçirdiğim, yöneticisi, öğretmeni ve personeli ile bir aile ortamında çalışma sıcaklığını her zaman hissettim.

Altınyıldız Eğitim Kurumlarına teşekkür ediyor ve kalbimin Altınyıldız Ailesi ile birlikte olduğunun bilinmesini istiyorum” dedi.

Altınyıldız Eğitim Kurumlarında 17 yıl geride bırakan Mahire Öztürk´te aynı temennilerde bulunarak “Altınyıldız Eğitim Kurumları her zaman yanımızda olmuştur. Herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Altınyıldız Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın çok değerli iki öğretmenin emeklilik nedeniyle okuldan ayrılmalarına çok üzüldüğünü fakat her şeyin bir sonu olduğu gibi çalışmanın da bir sonu olduğunu fakat Altınyıldız ailesinin çok değerli iki üyesinin ayrılmasından dolayı üzüntülü olduğunu dile getirdi.

Okul Müdürü Mehmet Eravcı yaptığı açıklamada “Emekliliğinden sonra çocuklarının ve torunlarının yanına yerleşecek olan Neriman İpekçi´ye ve hayatına Nevşehir´de devam edecek olan Mahire Öztürk´e kurumumuza olan katkılarından dolayı teşekkür ediyor ve bundan sonraki hayatlarında sağlık, mutluluk ve esenlikler temenni ediyorum” dedi. Mehmet KARACA