ErasmusDays Kapadokya etkinliği açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, idareciler ve öğretmenler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü olarak tüm kurumlarda öğretmen ve öğrencilerde proje yapma konusunda farkındalık oluşturup okul müdürlerinin projelerin her aşamasında öğretmenlere gerekli desteği vermesini sağlamayı ve bu doğrultuda projelerde kalite ve nicelik artışını sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, ErasmusDays 2019 Kapadokya etkinliğinde eTwinning ve Erasmus+ projelerinin yer aldığı tüm stantları gezerek proje yürütücüsü öğretmenlerden projeleri hakkında bilgi aldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Demir, böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapan Ahiler Kalkınma Ajansı'na, Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Birimine ve bu etkinlik kapsamında projelerini sergileyen 50. Yıl Anaokulu, Boğaz İlkokulu, Derinkuyu 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu, Mustafa Çalışkan İlkokulu, Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu, Rauf Nail Akman İlkokulu, Mihriban Emin Günel Ortaokulu, Nar Fikret Aktekin Ortaokulu, Özel Kardelen Ortaokulu,15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi, Nevşehir Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Nevşehir Anadolu Lisesi, idareci, öğretmen, öğrencilerine ve tüm katılımcılara teşekkür ederek başarılar diledi.