Nevşehir PTT Başmüdürü Cafer Ersoy mesajında; “Eğitim; milletlerin ve devletlerin geleceğin dünyasında bilimsel ve teknolojik yönden ileride, sosyal ve kültürel yönden daha gelişmiş, ekonomik ve siyasal olarak söz sahibi olmasında en temel alanların başında gelmektedir.

İnsan eğitiminde aileden sonra en önemli basamak olan okul; bireyi hayata hazırlayan, gelişme ve çağdaşlaşma çabalarını başarıya ulaştıran, eğitim imkânlarını sistemli bir şekilde sunan ve geleceğe ilişkin hedeflerine ulaştıracak olan bir eğitim yuvasıdır. Hayatımızın önemli aşamalarından biri olan eğitim-öğretim hayatında göstereceğimiz başarı ve her öğretim döneminin, bir önceki yıldan daha verimli geçmesi, daha müreffeh bir hayatın temeli ve teminatı olacaktır. Bu bağlamda;

Şirketimizce sosyal sorumluluk projesi kapsamında geleceğimizin teminatı çocuklarımıza PTT’yi tanıtmak ve ilgilerini artırmak maksadıyla PTT A.Ş Genel Müdürlüğümüzce hazırlatılan okul çantası, PTT AR (Artırılmış gerçeklikle tarihi yerleri tanıtma uygulaması) tebrik kartı, bilgi çağına notlar kitabı, filateli kitabı, eğlence kitabı, Peygamberimiz Hz Muhammed’e (S.A.V) Mektuplar ve Boya kaleminden oluşan hediyelerin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ile beraber İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce belirlenen okullarda dağıtımı yapılmıştır.

Bu duygularla, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ediyor, kıymetli öğretmenlerimize, sevgili öğrencilerimize, ailelerine ve tüm eğitim camiasına başarılar diliyor, 178 yıllık köklü çınar PTT A.Ş’mizin her zaman yanlarında olacağını belirterek sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.