Minik kızlarda Derinkuyu Ortaokulundan İlayda Kızılırmak 1. oldu. Takım sırlamasında da Derinkuyu Ortaokulu A ve B takımları 1. ve 2. oldular. Minik erkeklerde Derinkuyu Mehmet Akif Orta Okulundan Samet Sırakaya 2., Minik Erkekler takım sıralamasında ise Mehmet Akif Orta Okulu 2.liği elde etti. Yıldız Kızlarda da Kuyulutatlar Ortaokulu 2., Yıldız Erkeklerde de  Derinkuyu Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu büyük başarı göstererek Ömer Şen 1., Murat Yılmaz 2. ve Alican Koçak?da 3. oldular.

Yıldız Erkeklerde takım halinde Derinkuyu Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 1, Derinkuyu Ortaokulu?da 2. oldu. Genç Kız ferdi yarışlarda Derinkuyu Mehmet Ekmekçi Anadolu lisesinden Burcu Kızılırmak 2., ve Şahsenem Aktepe?de 3.oldu.

Genç Kız takım halinde
 1.nci Derinkuyu Mehmet Ekmekçi Anadolu Lisesi, 2.de Derinkuyu Mehmet Ekmekçi lisesi oldu. Genç Erkekler takımda da Derinkuyu Hakkı Atamulu çok programlı lisesi 2?lik elde etti.

İl genelinde
Mink kızlar ferdi sıralama İlayda Kızılırmak (Derinkuyu O.O ) Birinci, Esma Karakuş (Çiftlik 100. Yıl O.O) İkinci ve Büşra Taşkın (H. Lütfi Pamukçu O.O) Üçüncü olurken Takım Sıralamasında Derinkuyu ortaokulu (A Takımı) Birinci, Derinkuyu Ortaokulu (B Takımı) İkinci ve Çiftlik 100 Yıl Ortaokulu Üçüncü oldu.

Minik erkekler ferdi sıralamada Onur Kadıoğlu (H. Lütfi Pamukçu O.O) Birinci, Samet Sırakaya (Derinkuyu Mehmet Akif O.O) İkinci ve Serhat Geçkin (H. Lütfi Pamukçu O.O. ) Üçüncü olurken minik erkekler takım halinde H.Lütfi Pamukçu O.O. Birinci,

Derinkuyu Mehmet Akif O.O. İkinci ve Ürgüp Ali Baran Numanoğlu O.O. Üçüncü oldu. Y
ıldız kızlar ferdi müsabakalarda Ebru Geçkin (H. Lütfi Pamukçu) Birinci, Busenur Alay (Gülşehir Alparslan O.O) İkinci ve Rüya Evci (Özel Altınyıldız Koleji) üçüncü olurken yıldız kızlar takım halinde Gülşehir Alparslan o.o birinci, Derinkuyu Kuyulutatlar o.o ikinci ve Derinkuyu o.o üçüncü oldu.

Y
ıldız erkek ferdi müsabakalarda Ömer Şen (Derinkuyu Mehmet akif Ersoy o.o) Birinci, Murat Yılmaz (Derinkuyu Mehmet Akif Ersoy o.o) İkinci ve Alican Koçak (Derinkuyu Mehmet akif Ersoy o.o) üçüncü olurken yıldız erkek takım genelinde Derinkuyu Mehmet akif Ersoy o.o birinci, H. Lütfi Pamukçu o.o İkinci ve Derinkuyu o.o üçüncü oldu.

G
enç kız ferdi 1.Tuğba Mıhcı (Mihriban emin günel o.o), 2.Burcu Kızılırmak(Derinkuyu Mehmet ekmekçi Anadolu lisesi) ve 3.Şahsenem Aktepe (Derinkuyu Mehmet ekmekçi lisesi). Genç Kız Takım 1.Derinkuyu Mehmet Ekmekçi Anadolu lisesi, 2.Derinkuyu Mehmet ekmekçi lisesi ve 3.Gülşehir Anadolu lisesi.

Genç Erkekler Ferdi 1.Savaş Çakmak (Nevşehir Anadolu imam hatip lisesi), 2.Furkan Güvercinli (Nevşehir lisesi) ve 3.Yusuf Çopur (Nevşehir ticaret meslek lisesi) olurken genç erkekler takımlarda 1.Nevşehir Anadolu imam hatip A takımı,

2. Derinkuyu Hakkı Atamulu çok programlı lisesi ve 3. Nevşehir Anadolu imam hatip lisesi B takımı oldu.
Haber: Ali Çamur