İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, ilçe ziyaretlerine Hacıbektaş Kaymakamı Kübra Kurtoğlu'nu makamında ziyaret ederek başladı.

Ziyarette Hacıbektaş'ın eğitim-öğretim faaliyetleri ile yapılacak eğitim çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Hacıbektaş Kaymakamı Kübra Kurtoğlu, ziyaretlerinden dolayı Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'e teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'e kaymakamlık ve okul ziyaretlerinde Hacıbektaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Karaboduk eşlik etti.

İl Milli Eğitim Müdür Murat Demir, daha sonra beraberinde Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan ile birlikte Gülşehir'de LGS sınavı yapılacak ortaokul ve imam hatip ortaokullarını ziyaret ederek sınav hazırlıklarını yerinde inceledi.

Koronavirüs salgını kapsamında alınan tedbirler doğrultusunda, öğrencilerin sınav salonlarına alınışı, sınıf düzeni, maske dağıtımı ve temizlik ürünlerinin bina içinde ve dışındaki konumları ve yapılan çalışmalar hakkında ilçe müdürleri ve okul müdürlerinden bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Demir, Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğrencilerin sağlıklı ortamlarda sınava girmesi için gerekli hazırlıkların yapıldığını söyledi.