Bu dönemde belediyeye kazandırılan yeni araçlarla birlikte belediyenin % 70 oranında kar ettiğini söyleyen Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, ilçede alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından süsleme işine geçeceklerini ve Ürgüp?ün bir dünya kenti özelliğini sürdürecek çalışmalarda bulunmaya da devam edeceklerini belirtti.

Yıldız, ?Ürgüp belediyesi olarak bizim dönemimizde 27 araç aldık. Bunlardan üçünü Çevre ve Şehircilik bakanlığımızdan aldık. Yol süpürme aracı, Vidanjör aracı, diğeri ise büyük çöp aracı. Bu bütün araçlarımızı bütün bölge belediyelerimize kullandırırız.

Zira Kapadokya hepimizin, Nevşehir ve Ürgüp hepimizin. Bundan sonraki süreçte alt yapımızı bitireceğiz. İçme suyumuzu bitirdik. Kanalizasyonumuza başladık. Doğalgaz devam ediyor.

Bunlardan sonar süsleme işine geçeceğiz. Biz yeni araçlarımızın temini ile ne kazandık diye soran olursa. Çok şey kazandık. Hem yedek parçadan, hem akaryakıttan kar ettik. % 70 kar ettik.

Belediyeyi benzinci ve yedek parçacı ile ortaktı. Biz bu ortaklığı bozduk. Bu ortaklığın bozulmasından Ürgüp halkı kazanacak.

Allah?ın izni ile ilçemize daha güzel hizmetler yapabilmek için yeni bir kaynak daha oluşturmuş olacağız? açıklamalarında bulundu.