Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ve Türkiye Gençlik Vakfı Nevşehir İl Temsilcisi Oğuzhan Alkan tarafından imzalanan protokol kapsamında; yaygın eğitim kurumlarında kulüp çalışmaları, öğrencilere sosyal, sanatsal, kültürel, sportif, bilimsel, teknolojik etkinlikler, proje çalışmaları, yarışmalar ile mesleki ve teknik kurslar düzenlenmesine ilişkin esas ve yükümlülükler amaçlandığı bildirildi.

Milli Eğitim Müdürü Murat Demir yaptığı açıklamada; “Eğitim ve Sosyal Etkinlik protokolünün imzalanması ile birlikte gençlerimize yönelik çalışmalar yapacağız. Gençliği hedef alan ve geleceğimizin mimarları için yapılan bütün proje ve çalışmalarda Türkiye Gençlik Vakfı’nın yanındayız. Bu protokolün her iki taraf adına da hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Oğuzhan Alkan ise açıklamasında; “TÜGVA olarak amacımız yürüttüğümüz proje kapsamında öncelikli olarak köy okullarında okuyan öğrencilerimize ulaşmak, projemizin dahilindeki tohumlu kalem ve defterlerin dağıtımını yaparak hem geri dönüşüme katkıda bulunmak hem de öğrencilerimizin kalplerine dokunmaktır. Yapacağımız diğer projelerde de öğrencilerimize faydalı olmak tek gayemizdir. Yapmış olduğumuz ve yapacağımız projelerde bize verdikleri desteklerden dolayı İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

İmzalanan protokolün ardından İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Oğuzhan Alkan’a çalışmalarında başarılar diledi.