İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat, Acıgöl Kaymakamı Emine Karataş Yıldız'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette İlçenin eğitim-öğretim faaliyetlerinin genel durumu, yapılacak eğitim çalışmaları, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında konuşuldu. İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat, Kaymakam Yıldız'a ilçe eğitimine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Yıldız, İl Müdürü Polat'a teşekkür etti.

Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş'ı da makamında ziyaret eden İl Müdürü Polat, Başkan Ertaş ile ilçe eğitimi hakkında görüş alışverişinde bulundu. Polat, Başkan Ertaş'a yakın ilgisinden ve okullara verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Acıgöl İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ziyaretinde İlçe Millî Eğitim Müdürü Semih Kırım ve şube müdürlerinden ilçede yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan İl Müdürü Polat, kendilerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

İl Müdürü Polat'ın Acıgöl ilçesindeki bir diğer durağı Acıgöl Halk Eğitimi Merkezi oldu. Burada kurum idarecilerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Polat, çalışmalarından dolayı idareci ve öğretmenleri tebrik ederek başarılar diledi.

İl Müdürü Polat son olarak Acıgöl 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Okulda yürütülen çalışmalar, okul bünyesinde açılan mesleki eğitim merkezine yönelik yürütülen faaliyetler hakkında okul idarecilerinden bilgi alan İl Müdürü Polat, okul kütüphanesini ve atölyelerini gezdi.

Güçlü bir mesleki eğitimle Nevşehir’de iş gücü piyasasının ihtiyaç duyduğu kaliteli insan kaynağının yetişeceğini belirten İl Müdürü Polat, okul idaresine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.