2018-2019 Eğitim öğretim yılı hazırlıkları kapsamında Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürleri Kurulu toplantısı yapıldı.

Milli Eğitim Müdürü Murat Demir başkanlığında İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda yapılan toplantı 7 İlçe Milli Eğitim Müdürünün katılımıyla gerçekleşti.

Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’in açılış konuşmasını yaptığı toplantıda 2018-2019 eğitim öğretim yılında yapılacak çalışmalar değerlendirildi ve aşağıdaki gündem maddeleri ele alındı.

-Öğrenci Nakilleri ve Okul Yerleştirmeleri

-Okulların Fiziki altyapıları ve Bakım, Onarım tadilat işleri ve Isınma

-Donatım ve Eğitim Materyallerinin Tedariki

-Ders Kitapları Dağıtımı ve Taleplerin Değerlendirilmesi

-Taşıma ve Okul Servisleri

-Destekleme ve Yetiştirme Kursları

-Öğretmen ve Personel İhtiyacı

-Resmi Yazışmalar

-Projeler

-Seminer Dönemi Okul Ziyaretleri

-İş Sağlığı ve Güvenliği Konusunda alınacak Tedbirler

-Soru Görüş ve Öneriler

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, 2018-2019 eğitim öğretim yılının verimli geçmesi için İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak çok çalıştıklarını belirterek lise nakillerinde Nevşehir İl genelinde 6 öğrencinin tercihlerine yerleşemediğini bu öğrencilerin de 3. ve 4. nakil dönemlerinde tercihlerine yerleşeceklerine inandığını söyledi.

2018-2019 eğitim öğretim yılının verimli geçmesini temenni eden Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’in tüm katılımcılara başarı ve iyi dilekler dilemesinin ardından toplantı sona erdi.