Konu ile ilgili açıklama yapan Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç anlaşmanın detaylarını şu şeklide belirtti. “Türkiye Kamu Sen Konfederasyonuna bağlı bir sendikaya üye olan arkadaşlarımızın yakınları yapılan burs ve indirim anlaşmasından yararlanabileceklerdir. Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim Sen üyelerinin ailelerine Kapadokya Üniversitesi Önlisans ve Lisans ek yerleştirmede %80'e varan mütevelli heyet indirimine ek olarak %10 indirim, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında Yüksek Lisans programlarında ise %20 indirim sağlanmıştır. Bilgi ve programlar için Kapadokya Üniversitesinin, anlaşmanın detayları içinde Türkiye Kamu Sen veya Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesinin internet sitesinden ulaşabilirsiniz.”

Anlaşma Türkiye Kamu Sen Genel merkezinde imzalandı

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar'ı Konfederasyon Genel Merkezi’nde kabul etti. Görüşmede Türkiye Kamu-Sen üyeleri ve yakınlarına yönelik olarak Ön Lisans, Lisans ve Yüksek Lisans imkanı sağlayan bir anlaşmaya da imza atıldı.

Kahveci: “Yaptığımız anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum”

Gündeme ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı görüşmede, Genel Başkan Önder Kahveci, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ülkenin nitelikli gençler yetiştirmesi açısından üniversitelere büyük görev düştüğünü söyledi. Bu kapsamda Kapadokya Üniversitesini eğitime sunduğu katkıdan dolayı tebrik eden Kahveci, Türkiye Kamu-Sen ve Kapadokya Üniversitesi arasında üyelerimize özel yapılan anlaşmanın hayırlı olmasını diledi.

Prof. Dr. Karasar: “Türkiye Kamu-Sen camiasını heyecanla üniversitemize bekliyoruz”

Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar ise Türkiye Kamu-Sen gibi büyük bir camia ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, üyelerimiz ve üye yakınlarımızın sunulan bu fırsattan yararlanmaları noktasında heyecan duyduklarını kaydetti.

Konfederasyon ve Kapadokya Üniversitesi arasında yapılan anlaşmanın ayrıntıları şu şekilde belirlendi.

KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ TARAFINDAN İNDİRİMLİ ÖNLİSANS LİSANS VE YÜKSEK LİSANS İMKÂNI

Kapadokya Üniversitesi Kuruluş yılı onuruna tüm programlarda %10 ek indirim imkânı sunmaktadır. Bu imkândan Türkiye Kamu-Sen üyeleri ve üye yakınları yararlanacaktır.

Yine; tüm üyelerimiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanlarında uzaktan öğretimle %20 indirimle tezsiz ve tezli yüksek lisans derecesi elde edebileceklerdir.

Türkiye Kamu-Sen için tanımlanan indirimler aşağıda yer alan linklerdeki rakamların/indirimlerin üzerinden olacaktır. Üniversitece Lisans- Ön lisans Tercihlerinin 12-16 Eylül tarihleri arasında Yüksek lisans başvurularının ise 28 Eylül Tarihine kadar yapılması planlanmaktadır. Konu ile ilgili olarak Lisans- Ön lisans programları hakkında; https://goo.gl/mQrwY4 linkinden, Yüksek lisans programları hakkında ise https://goo.gl/c26WrT linkinden bilgi alınabiliyor. Haber: Mehmet Tolga Karaca