Lara Koleji öğrencilerinin, öğretmenleri rehberliğinde gerçekleştirdiği kardeşlik aşuresi dağıtımı etkinliğinde renkli görüntüler oluştu. Nevşehir Hükümet konağı ve Nevşehir Devlet Hastanesi önünde yapılan aşure dağıtımında emniyet mensuplarına ve hastanede çalışan sağlık personelinin yanı sıra adliyede ve valilikte çalışan memurlara da aşure ikram edildi.

Aşure dağıtımını gören vatandaşlara da önceden hazırlanmış saklama kaplarıyla aşure dağıtımı yapıldı. Lara Koleji öğrencilerinin bu davranışını gören vatandaşlar teşekkür ve takdirlerini bildirdiler. Küçük yaştaki öğrencilerin insanlar arasında birlik ve beraberliği tesis eden bu tür etkinliklerde rol alması ayrıca takdir edilecek bir düşünce olduğunu belirten vatandaşlar bu güzel davranışın örnek alınması gerektiğini söylediler.

Kendilerine ikram edilen aşureler karşısında güler yüz ve teşekkürlerini esirgemeyen emniyet, sağlık, adliye ve valilik çalışanları bu davranışın kendilerine de bir sürpriz olduğunu belirttiler.

Lara Koleji müdürü Ulaş İnönü ?Ülkemiz düşmanlarına karşı en büyük caydırıcılığmız ve dostlarımıza karşı en büyük güven vericimiz olan birlik ve beraberliğimizi pekiştirici ve güçlendirici her türlü etkinlikte okulumuz, gerek idarecileri gerek öğretmenleri gerekse öğrencileri ile hizmete hazırdır? dedi.
Haber: Esma ÖNCÜL