Öğrencilerine sunduğu mükemmel öğrenme imkânları, tecrübeli ve başarılı öğretmen kadrosu, 23 yıllık başarı geçmişi ile birleşerek aydınlık geleceği yazacak gençler de “başarılı bir gelecek iyi bir üniversite için” Altınyıldız’da buluştu.

Altınyıldız’ı tercih eden öğrenciler; bugüne kadar hangi lise Türkiye genelinde YKS’de hangi başarıları kazanmış, öğrencileri Türkiye’nin hangi seçkin üniversitelerine yerleşmiş, akademik ve sosyal imkânların neler olduğunu inceleyerek Türkiye’nin örnek okulu Altınyıldız Koleji’ni tercih etti.

2021-2022 eğitim- öğretim yılı 9.sınıflarına kayıt olan öğrenciler; “YKS’de Türkiye dereceleri kazanan Altınyıldız Koleji, öğrencilerine sadece üniversite sınavlarında değil, her alanda başarılı bir gelecek sunmaktadır. ” dedi.

2021 LGS Nevşehir şampiyonlarından; Orhan Murat Toprakçı yüzde 0,17 dilim, Nazlı Bikir yüzde 0,25 dilim, Semiha Özge Kafalı yüzde 0,29 dilim, Bahadır Kağan Kart yüzde 0,31 dilim, Duru Parmaksız yüzde 0,32 dilim, Buse Dönmez yüzde 0,36 dilim, Beyzanur Alan yüzde 0,57 dilim ve yüzde 1’lik dilim üstünde 14 öğrenciyle daha niceleri Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Liselerini tercih etti.

Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi kayıtlara gösterdikleri büyük ilgiden dolayı öğrencilere ve velilere teşekkür etti.

Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi kayıtlarında her yıl olduğu gibi bu yıl da Nevşehir’de en çok tercih edilen Özel Lise oldu.

Her geçen gün gelişen, büyüyen ve yenilenen Altınyıldız Liseleri bini aşkın üniversiteliyi yetiştiren idareci ve öğretmen kadrosuyla yeni şampiyonları Nevşehir’e ve Türkiye’ye kazandırıyor.