ÖSYM tarafından YKS resmi sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Özel Kardelen Fen Lisesi öğrencisi Hüseyin Kağan Özdemir'in YKS Türkiye 1.si olması yerel ve ulusal basında yankı buldu.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe, "27.07.2020 tarihinde YKS resmi sonuçlarının ÖSYM tarafından açıklanmasıyla Kardelen Koleji Ailesi öğrencisi Hüseyin Kağan Özdemir, Türkiye 1.si olarak hem kurumumuzun hem de şehrimizin gurur kaynağı olmuştur. Nevşehir tarihinin en iyi başarısına imza atan öğrencimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Öğrencimizin elde etmiş olduğu bu başarı, sınırları aşmış ve memleketimize mal olmuştur. Dolayısıyla Hüseyin Kağan'ın elde etmiş olduğu bu başarıyı Nevşehir'e armağan ediyoruz.

Başarı; disiplinli çalışma ve azim ile gelen en güzel ödüldür. Bu başarıdan dolayı ben başta okulumuzun Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert olmak üzere bu gururu bizlere yaşatan değerli öğrencimizi, ailesini, emeklerini hiçbir zaman esirgemeyen bütün öğretmenlerimizi ve yöneticilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum.” dedi.