Okul ziyaretleri kapsamında Yunus Emre İlkokulu, Ersular İlkokulu, 100. Yıl Ülfet Başer İlkokulu, Atatürk İlkokulu ve Cumhuriyet İlkokulunu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, okul yöneticilerinden pandemi önlemleri kapsamında alınan tedbirler hakkında bilgi alarak sınıflarda öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü olarak koronavirüs tedbirlerinin en ince ayrıntısına kadar okullarda uygulandığını belirterek minik öğrencilerin okullarda yüz yüze eğitime başlaması nedeniyle okulların şenlendiğini söyledi.

Velilere çocuklarını gönül rahatlığıyla öğretmenlerine emanet ettikleri için teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, sınıfların sosyal mesafeye göre düzenlenmesi, dezenfektan, maske, fiziki ve sosyal yeterlilikler konularında azami bir şekilde özen göstererek öğrencilerin sağlıklı ve güvenli bir ortamda sorunsuz bir şekilde eğitim almalarını sağlayan tüm öğretmen ve okul yöneticilerine teşekkür etti.