İlk olarak Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu’yu makamında ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, kendisine eğitime sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Göre’deki eğitim öğretim faaliyetlerinin konuşulduğu ziyarette görüş alışverişinde bulunuldu.

Demir, ziyaretine Göre Şehit Emre Fıstıkeken İlkokulu ve Göre Ortaokuluyla devam etti. Okullarda okul idarecilerinden salgın tedbirleri, eğitim öğretim faaliyetleri ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak sınıfları dolaştı, derslere iştirak etti. Öğrencilerle yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Sulusaray kasabasında ilk olarak Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz’ı ziyaret ederek kasabanın eğitim öğretim faaliyetlerinin genel durumu hakkında konuştu, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Sulusaray İlkokulu ve Sulusaray İmam Hatip Ortaokuluna ziyarette bulunan Demir, öğretmen ve öğrencilerle sınıflarında buluştu. Öğrencilere eğitim öğretim hayatlarına dair tavsiyelerde bulundu.

Demir; “Geleceğimizi imar ve inşa edecek yavrularımızın yetiştiği okullarımız, salgın sürecini Bakanlığımızın planlaması; idareci, öğretmen ve velilerimizin üstün gayreti ile sağlıklı ve verimli bir şekilde devam ettirmektedir. Bizler de her zaman okullarımızla iletişim halinde olarak elimizdeki imkânlarla ihtiyaçları gideriyoruz. Bu süreçte emeğini esirgemeyen idareci ve öğretmenlerimize, tedbiri elden bırakmayan veli ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Nevşehir eğitim camiası olarak okullarımızda çalışkan, üretken, araştıran, sorgulayan, milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler yetiştirmeye devam ediyoruz. Sevgili yavrularımızın gözlerindeki heyecanı gördükçe geleceğe dair umudumuzu hep canlı tutuyoruz.” dedi.