İl Milli Eğitim Müdürü, sabah 07:00´de Kaymaklı, Çardak ve Güvercinlik güzergahlarında servis denetimine çıktı.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Şube Müdürü Yusuf Aydoğmuş ve Jandarma Ekipleri ile birlikte okul servislerindeki aksaklıkları yerinde görmek amacıyla sabah 07:00´de Kaymaklı, Çardak ve Güvercinlik güzergahlarında incelemelerde bulundu.

Okula öğrenci taşıyan servis araçlarını tek tek kontrol eden İl Milli Eğitim Müdürü ve jandarma ekipleri araç kontrolleri sırasında trafik tescil belgesi, sigorta, muayene, emniyet kemeri, öğrenci sayısı, dış donanım, kamera, öğrenci dışında yolcu olup olmadığı gibi hususları denetlediler. Ayrıca İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir öğrencilerin istek ve şikâyetlerini de dinledi.

Demir, öğrencilere; okula kaçta vardıklarını, okula erken vardıklarında kapıların açık olup olmadığını ve dışarıda mı yoksa okul içerisinde mi beklediklerini sordu. Servis şoförlerine de hayırlı sabahlar dileyen Demir; Okul Servis Yönetmeliğindeki değişiklikler ile ilgili gerekli tedbirlerin alınması, çocuklarımızın can güvenliklerinin sağlanması ve risklerin en aza indirilmesi için tüm paydaşların gereken hassasiyeti göstermesi gerektiğini vurguladı. Demir ve beraberindeki heyet o güzergâhtaki tüm servisleri denetledikten sonra bölgeden ayrıldı.