Üniversite Mühendislik-Mimarlık Fakülte binası içerisinde düzenlenen açılış törenine; Üniversite Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Çetin Pekacar ve Prof. Dr. İsmail Bekci, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nesimi Aktaş, üniversite akademik ve idari personeli ile öğrencileri katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Mühendislik-Mimarlık Fakültesine kazandırılan; Çevre Mühendisliği Su ve Atık Su Laboratuarı, Gıda Mühendisliği Protein Yakma Ünitesi, Metalürji Malzeme Mühendisliği Metallografi Laboratuarı, Gıda Mühendisliği Genel Uygulama Laboratuarı, Gıda Mühendisliği Enstrümantal Analiz Laboratuarı, Jeoloji Mühendisliği Mineraloji-Petrografi Numune Hazırlama Laboratuarının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Rektör Kılıç daha sonra beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Çetin Pekacar ve Prof. Dr. İsmail Bekci, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nesimi Aktaş ile birlikte laboratuarların açılışını gerçekleştirdi. Açılış sonrası araştırma ve uygulama laboratuarlarını gezerek incelemelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Kılıç, laboratuarlar ile içerisinde yer alan araç gereçler hakkında Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nesimi Aktaş ve öğretim elemanlarından bilgi aldı. Haber: Erdal KESİCİ