Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, Hafız Mahmut Kemikkıran’ın yaptığı açılış duası ile devam etti.

Yapılan duanın ardından; Vali İlhami Aktaş, Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ersan Erkut, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri Bayram Ekici ve Simya Koleji yetkilileri tarafından kurdele kesimi ile açılış gerçekleştirildi.

Vali Aktaş, yetkililerden Kolej hakkında bilgiler aldı ve “2019-2020 Eğitim-Öğretim döneminde böylesine güzel bir okulun açılışını yapmaktan mutluluk duyuyorum. Açılan bu okulumuzun hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Simya Koleji yetkilileri ise katılımlarından dolayı başta Vali İlhami Aktaş’a ve tüm katılımcılara teşekkürlerini ilettiler.

Açılış törenine; Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ersan Erkut, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri Bayram Ekici, STK Temsilcileri, Simya Koleji yetkilileri ve çok sayıda davetli katıldı.