İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Nevşehir Orman İşletme Müdürlüğünün iş birliği içerisinde düzenlenen etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Nevşehir Orman İşletme Müdürü Ersoy Torun, okul müdürleri ve aday öğretmenler katıldı.

Hatıra ormanının fidanlarını toprakla buluşturuyor olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Demir, öğretmenlere “24 Kasım Öğretmenler Günü” kapsamında verilebilecek en anlamlı hediye olduğunu söyledi.  

Demir, “Büyük bir fedakârlık içerisinde görevini yerine getiren öğretmenlerimizin yetiştirdiği öğrenciler gibi dikilen fidanlar da burada yetişecek. Gelecek nesillere nefes olacak bu ormanın hayırlı olmasını temenni ediyorum. 'Öğretmen Hatıra Ormanı'nın oluşturulmasında desteğini esirgemeyen Nevşehir Orman Bölge Müdürlüğüne ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ülkemizin fidanlarını yetiştiren öğretmenlere fidan armağan etmek için Bakanlığımız tarafından başlatılan ‘Öğretmenim İçin Bir Fidan’ kampanyasına katılmaya herkesi davet ediyorum.” diye konuştu.