Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okullar arası başarı farkını azaltmak ve mesleki eğitimi güçlendirmek için başlatılan “Mesleki Eğitimde 1000 Okul” projesi kapsamındaki çalışmalar Nevşehir’de tüm hızıyla devam ediyor,

Projenin amaçlarından bir tanesi de bu okullarda görev yapan öğretmenlere mesleki gelişim eğitimi verilmesi olarak planlandı. Bu kapsamda, “Mesleki Eğitimde 1000 Okul” projesinde yer alan Acıgöl 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ürgüp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde görev yapan tüm idareci ve öğretmenlere İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından ölçme ve değerlendirme eğitimleri verilmeye devam ediyor.

Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Nevşehir Ölçme Değerlendirme Merkezi iş birliğiyle "Açık Uçlu Madde Hazırlama Bilgilendirme Toplantısı" konusundaki eğitimler çevrim içi olarak 6 Mayıs Çarşamba günü 14.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

“Mesleki Eğitimde 1000 Okul” projesi kapsamındaki okullarda görev yapan tüm yönetici ve öğretmenler toplantılara çevrim içi araçlarla uzaktan bağlantı yoluyla katılım sağlayacak.