Altınyıldız İlköğretim Kurumunda sınıf bazında hazırlanan online program ile günde 6 saat canlı ders yapan öğretmen ve öğrenciler evlerinden eğitimlerine devam ediyor.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdür Yardımcısı Ahmet Ünal, yaptığı açıklamada, ‘‘Online Canlı derslerimize 24 Ağustos itibariyle çok verimli bir şekilde başladık ve devam ettiriyoruz. Online canlı derslerde önceliğimiz öğrencilerimizin eğitimden uzak kalmaması, öğretmenlerimizin çocuklarımızla iletişim halinde olarak onlara dokunmalarını sağlamak, öğrencilerimizin arkadaşlarıyla görüşerek sağlıklı bir şekilde sosyal hayatını devam ettirebilmek, çocuklarımızın psikolojilerini pozitif yönde etkileyebilmektir. Altınyıldız İlköğretim Kurumu eğitimde kalitesini kullandığı online sistemlerle ve hazırladığı ders programları ile bir kez daha ortaya koymuştur. Online canlı bağlantılar için kullandığımız Microsoft Teams programın güvenlik zafiyetinin olmadığını, sistemdeki verilerin tamamen okul kontrolünde olduğunu ve kimseyle paylaşılmadığını belirtmek isterim.

Altınyıldız İlköğretim Kurumunu yükselten, yücelten ve bu sıkıntılı süreçte uzaktan eğitim sürecinde hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, toplantılara ve eğitimlere katılan şuanda da canlı dersleri devam ettiren saygıdeğer öğretmenlerimize, derslerine özenle katılan öğrencilerimize teşekkür ederim’’ İfadelerine yer verdi.