Özel Altınyıldız Fen Lisesi öğrencisi Mustafa Canıtez TYT Türkiye 5.si, Sayısal Türkiye 16.sı, Bahar Amuca Sayısal Türkiye 56.sı, 11.sınıf Fen Lisesi öğrencisi Göktürk Gök TYT Türkiye 64.sü, Zeynep Şevval Kara TYT Türkiye 73.sü, Berke Yağmuroğlu Türkiye 96.sı oldu.

Ayrıca Limit Yayınları tarafından yapılan Türkiye Geneli Deneme sınavına 92 bin 44 öğrenci katıldı. Bu sınavda da Özel Altınyıldız Fen Lisesi öğrencisi Saadet Özer TYT Türkiye 4.sü sayısal Türkiye 24.sü, Arda Yalçın Türkiye 66.sı, Bahar Amuca Türkiye 133.sü oldu.

Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Özkan Kılınç yaptığı açıklamada; “Hiç yılmadan çalışarak her daim başarılarına yenilerini ekleyen, başarıyı gelenek haline getiren ve bu uğurda ödün vermeyen Altınyıldız Koleji yıllardır eğitimde lokomotif ve öncülerin okulu olmuştur. Yıllardır amacımız öğrencilerimize edindiği bilgileri ihtiyaçlarına göre kullanabilme ve geliştirme gücünü kazandırarak sorunlarını çözümleyebilecek bireyler yetiştirmektedir. Öğrencilerimizi teşvik ve takdir ederek motivasyonlarını arttırıp meteryal, öğretmen, alıştırma tekrar destekleriyle sınavlara hazırlıyoruz.

Başarının değişmeyen adresi Altınyıldız Koleji'dir. Öğrencilerimizi ve ailelerini canı gönülden tebrik eder, fedakar öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim.” dedi.